Finantatori

Fundatiile mentionate aici sunt entități care au finanțat la un moment dat în istoria asociației unul sau mai multe proiecte punctuale, fiecare proiect, la momentul lansarii si in comunicatul de presă, având mentionat finantatorul, suma, scopul, obiectivele, activitățile, beneficiarii și rezultatele așteptate ale proiectului.

Deoarece nu avem un finanțator permanent sau programe consistente si coerente care să ofere finantari pentru proiecte care vizeaza sfera civică, exista numeroase goluri in activitatea noastra. Sectorul civic este unul dintre cele mai subfinantate sectoare iar continuitatea activității noastre se datoreaza, nu numai finanțărilor obținute, ci si contribuției membrilor și voluntarilor asociației.

Asociația Pro Democrația club Brașov le multumeste tuturor finanțatorilor săi , donatorilor individuali  și voluntarilor pentru sprijinul acordat.

Lista fundatii:

Charles Steward Mott Foundation

The German Marshall Fund of the United States Strengthening Transatlantic Cooperation

National Endowment for Democracy

National Democratic Institute

Ambasada Olandei –  prin programul MATRA KAP

Uniunea Europeana prin Programul Phare pentru Democrație al UE

Balkan Trust for Democracy The German Marshall Fund of the United States

Centras 

Ambasada SUA în România 

Fundația pentru o Societate Deschisă

Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile

 

 An de an, prin sprijinul lor, am avut proiecte care încurajau cetățenii să participe la viața publică și în procesul de luare a deciziilor publice, să se facă auziți de politicieni și de autoritățile publice.

Mulțumim mult tuturor acestor fundatii pentru sprijinul acordat pentru consolidarea participării civice în România.