Contribuie!

Crezi ca este nevoie de implicarea cetatenilor in viata publica?

Crezi ca participarea civica este un principiu fundamental care trebuie sa stea la baza luarii deciziei publice?

Crezi ca tinerii trebuie sa invete sa fie cetateni prin participare la proiecte de educatie civica?

 

Daca da, sustine-ne! Sustinand Asociatia Pro Democratia , sustii educatia civica

 

Vezi activitatea noastra in imagini filmate:

https://www.youtube.com/watch?v=9PlOnw2x2GU 

 

https://www.youtube.com/watch?v=FPe3jacD3oo 

 

http://www.digi24.ro/emisiuni-regionale/vocile-brasovului-25-aprilie-2017-712989

 

http://www.digi24.ro/emisiuni-regionale/vocile-brasovului-7-aprilie-2017-705388

 

Multumită contribuției tale Asociația Pro Democrația club Brașov există și rezistă pentru a pentru a susține participarea civică și, nu in ultimul rând, a semnala derapaje ale democrației.

Prin clubul nostru au trecut generații de voluntari, mai tineri sau mai vârsnici și toți au rămas cu ceva ce nu poate fi luat niciodată de altcineva: cunoaștere.

Ne dorim sa continuam activitatea noastră de educare civica a societății. Sprijinul tău este important nu numai pentru suportul financiar ci și pentru că ne semnaleaza că încă o persoana mai susține educația civica.

Sustinand existenta unui sediu, susții un loc unde, grupuri de cetateni  pot cere informatii si consiliere, sau se pot aduna, in vederea rezolvarii unei probleme in comunitate.

Hai alaturi de noi! Devino si tu donator recurent fidel pentru a asigura mai multa consistenta eforturilor noastre.

 

Modalităti de sustinere:

1. Prin voluntariat: Hai alaturi de noi si rezolva o problema in comunitate prin participare publica. Cum poti deveni voluntar gasesti aici.

2. Contributie financiara direct in contul nostru pentru sustinerea asociatiei (sustine existenta unui sediu pentru a oferi un punct de adunare initiativelor civice ale cetatenilor)

Denumire entitate nonprofit – Asociaţia Pro Democrația club Brașov

Cod unic de înregistrare – 8690763

Cont IBAN LEI: RO91RNCB0059015411480001

Banca: BCR Titulescu Brasov

Adresa bancii: Eroilor nr. 19 , Brasov, Swift Code: RNCBROBU

3. Contract de sponsorizare pentru persoane juridice

Descarcati Contractul de sponsorizare (aici)

4. Alegeti sa directionati 2% din impozitul pe venit aferent anului trecut catre APD club Brasov

Conform art. 84, alin. 2 din Codul Fiscal, orice contribuabil, poate directiona 2% din impozitul pe venit, platit statului, catre orice organizatie non-guvernamentala (asociatie, fundatie etc.) doreste. Astfel dvs. DECIDETI modul in care doriti sa fie cheltuiti acesti bani.
Este important sa stiti ca aceasta suma nu reprezinta o sponsorizare sau donatie, ea reprezinta o parte a impozitului pe venit deja platit statului, care poate fi directionata de fiecare cetatean in parte catre organizatia non-profit dorita !

  1. a) Descarcati formularul precompletat cu datele Asociatiei Pro democrația club Brasov
    Daca aveti venituri din salarii descarcati Formularul 230 (aici) . Daca aveti venituri din activitati independente, venituri din cedarea folosintei bunurilor (fara arendare), venituri din activitati agricole, din silvicultura si piscicultura, castiguri rezultate din transferul dreptului de proprietate asupra titlurilor de valoare descarcati Formularul 200 (aici)
  2. b) Listati formularul, completati-l cu datele dumneavoastra si semnati-l. Nu este necesar sa completati suma, aceasta va fi calculata de catre reprezentantii Administrației Financiare.
  3. c) Trimiteti formularul completat in original la Administratia Finantelor Publice de domiciliu prin postă, personal sau lasati-l la noi la asociatie si il depunem noi.