12 octombrie 2017- Întâlnire pentru prezentarea propunerilor de transparentizare a activității Consiliului Local

Joi, 12 octombrie 2017 a avut loc întâlnirea cu președinții comisiilor de specialitate ale Consiliului Local Brașov pentru a prezenta propunerile APD club Brașov privind transparentizarea activității Consiliului Local și privind regulamentul de organizare și funcționare al susnumitului consiliu.

Întălnirea are loc în cadrul proiectului Adoptă un consilier. Proiectul are ca scop stimularea consilierilor locali pentru consultare publică și informarea cetățenilor municipiului Brașov. Activitatile proiectului constau in monitorizarea consilierilor locali, publicarea unor rapoarte care sa reflecte activitatea acestora, organizarea unor dezbateri, pe teme de interes local la care sunt invitati alegatorii si consilierii locali și identificarea de soluții aplicabile care sa conducă la transparentizarea activității consilierilor.

Consilierii prezenți s-au aratat de acord cu propunerile noastre. Propunerile au fost concepute în urma monitorizarii activității consiliului local timp de 5 luni și a unor întalniri cu diverși actori sociali (reprezentanți ai ong-urilor și asociatiilor de proprietari). Asteptăm cu nerăbdare să monitorizăm modul în care se vor aplica propunerile noastre.

Propunerile APDBrasov de transparentizare a activitatii CL Brasov

 

 

 

 

 

 

 

You may also like...